U kunt een gebruikersaccount ook zelf op inactief zetten.
Zo zet u een gebruikersaccount op inactief
Ga rechtsboven via uw naam naar Instellingen > Systeem > Gebruikersaccounts.
Dubbelklik op het loginnummer van de betreffende medewerker om de instellingen te openen.
Vink Inactief aan.
⚠️ Het account staat per direct op inactief.