Deze melding verschijnt wanneer het object dat u probeert te openen — bijvoorbeeld een dossier, e-mail, project of memo — een inzageniveau heeft waar u geen toegang toe heeft.
💡 Meer uitleg over inzagerechten, en hoe u deze aanmaakt of aanpast, vindt u in dit artikel.