Het ontkoppelen van een e-mailbox van uw account of van het account van een andere gebruiker, betekent niet dat de e-mailbox in zijn geheel is opgeheven. De e-mailbox wordt alleen ontkoppeld.
💡 Wilt u de e-mailbox in zijn geheel opheffen? Dat kunt u doen aan de hand van dit artikel.
Andere gebruikers ontkoppelen van eigen mailbox
1. Ga naar Instellingen > E-mail > E-mailaccounts.
2. Vink de te ontkoppelen e-mailbox aan.
3. Klik vervolgens rechts in het scherm op het prullenbak-icoon.
⚠️ Beschikt u niet over bedrijfsinstellingen? Dan is dit niet mogelijk. Wij adviseren u in dat geval contact op te nemen met uw administrator.
Mailbox van een gebruiker ontkoppelen van een andere gebruiker
1. Ga naar Instellingen > E-mail > E-mailaccounts.
2. Kies de gewenste gebruiker en vink de te ontkoppelen e-mailbox aan.
3. Klik vervolgens rechts op het prullenbak-icoon.